BLI MEDLEM
Select Page

#markedstreff 08. juni!

Vi avslutter en fantastisk vår med #markedstreff og sommerfest. Her vil det bli mulighet for en enkel matbit, det blir et spennende foredrag eller samtale, og ikke minst; mulighet for mingling.

Dato

08. juni

Klokkeslett

16:30

Sted

Fire fine

#markedstreff og sommerfest med TMF

Hvordan kan lillebror og underdogen så til de grader slå til? Med minimalt av ressurser, mindre profilerte spillere og minimalt budsjett i forhold til konkurrenter har Ranheim klart å spille seg inn i alles fotballhjerter på kort tid.

Et sentralt element i Ranheims strategi er kultur. For å lykkes har de brukt mye tid på å skape seg en unik kultur og ryggrad som smitter over på det sportslige. Dette gir nå utslag i gode resultater på banen, oppmerksomhet utenfor banen og kampen om nye sponsorer. Nylig inngikk Ranheim en sponsoravtale med midt-Norges største eiendomsmegler, Eiendomsmegler 1.

Hvordan lykkes du med kultur og hvordan fenger dette sponsorene?

Kom og hør Frank Lidahl fra Ranheim og Marianne Marriott fra Eiendomsmegler 1 på neste markedstreff. Sammen skal de guide oss gjennom Ranheims suksess fra underdog til et hett objekt og hvordan Ranheim og Eiendomsmegler 1 skal jobbe sammen fremover.

Dette blir også TMFs sommerfest – så her er det muligheter for å bestille god mat og drikke, i selskap med andre i bransjen!

Meld deg på #markedstreff

Ikke medlem?

Meld deg inn i TMF og delta gratis på frokostmøter. Du sparer 590,- per frokostmøte.

Pin It on Pinterest