BLI MEDLEM
Velg en side

Personvernerklæring for Trondheim Markedsforening, heretter TMF.

TMF er opptatt av å ta godt vare på dine personopplysninger.

Når du inngår avtaler med oss, besøker våre nettsider, kontakter oss, eller mottar markedsføring fra oss, behandler vi personopplysninger om deg.

I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, og for hvilke formål vi behandler dem, hvilke tredjeparter som er involvert og informasjon om dine rettigheter. Du finner mer informasjon om personvern på Datatilsynets nettsider www.datatilsynet.no.

Ansvarlig for behandling av personlig informasjon vi samler i TMF, er Styreleder Line Strand.

For eventuelle spørsmål du måtte ha om vår behandling av din personlige informasjon, vennligst kontakt oss på epost: sekretariat@tmf.no

Behandling av personopplysninger

For å bli medlem i TMF er du nødt til å registrere deg med personopplysninger for at vi skal kunne levere våre tjenester til deg. Dette gjelder administrasjon av kundeforholdet med tanke på fakturering, medlemsdialog og påmelding til foreningens arrangementer.

De personopplysningene vi samler er: Navn (fornavn og etternavn), epost, telefon og adresse.

All informasjon lagres på krypterte servere og blir kun behandlet av godkjente databehandlere:

Regnskap: Digitall Midt-Norge AS/ 24sevenoffice
Epost: Google & Campaign Monitor
Nettside: WordPress
Spørreundersøkelser: Surveymonkey
Arrangement: Hoopla

Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i egne personopplysninger og at uriktige, ufullstendige og/eller feilaktige opplysninger blir rettet, slettet eller supplert. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev og ved å henvende deg til oppgitt epost be om å bli slettet fra våre databaser.

Oppbevaring
Vi lagrer dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for det formål som de personlige opplysningene opprinnelig ble samlet inn. Dette betyr for eksempel at personopplysningene vi behandler på grunnlag av ditt samtykke, blir slettet hvis du trekker tilbake samtykket ditt. Personlige data vi behandler for å oppfylle en avtale med deg, vil også bli slettet når avtalen er oppfylt og alle forpliktelser som følger av avtalen er oppfylt.

Informasjonskapsler
En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes fra vårt nettsted og lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler til å øke brukervennligheten, forbedre nettsiden, gi deg tilpasset innhold samt vise deg annonser for våre arrangementer på andre nettsider og i sosiale medier.

Informasjonskapsler for analyse
Vi benytter informasjonskapsler for å innhente ikke-personlig informasjon om brukeres adferdsmønstre og for å analysere brukeradferd. Ved å besøke nettsidene våre, samtykker du i at disse informasjonskapslene lagres i din nettleser. Du kan eventuelt skru av cookies i nettleseren din og besøke sidene våre likevel, men da med fare for begrenset funksjonalitet.

Google Analytics
tmf.no benytter Google Analytics, som er den mest utbredte nettanalysetjenesten på internett. Google benytter denne informasjonen til å evaluere hvordan du bruker nettsiden, sette sammen rapporter om aktivitet til nettsideoperatørene og tilby andre tjenester som er knyttet til nettsideaktivitet og internettbruk.

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her: Personvernregler – Personvern og vilkår – Google

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren: Google Analytics Opt-outBrowserAdd-on

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest