Skjermbilde 2021-09-06 kl. 14.17.36

Trondheim Markedsforening (TMF) er Trøndelags største bransjenettverk for markedsførere,
 en plattform for nettverk, utvikling og læring.
Vår misjon er å være en ledende kilde til kunnskap
og inspirasjon innen moderne markedsføring.
Dette gjør vi ved å:


• Legge til rette for utveksling av kunnskap
• Tilby muligheter for nettverksbygging
• Gjøre markedsføring praktisk og anvendelig

 

Robert Millar, mannen bak moderne reklame, etablerte foreningen i 1914, den gang under navnet Romilla.
I 2014 fylte TMF 100 år 

Styret

Mats Muri Løberg
Styreleder

Muri Løberg jobber i dag som Rådgiver for digitale medier i HK Link. Han har tidligere jobbet som Byråansvarlig i Adresseavisen, vært ansvarlig for studentkampanjer i DNB og jobbet som markedskonsulent for Proctor & Gamble. Mats har en bachelor fra Handelshøyskolen i Trondheim, og en master i markedsføring fra Dublin. I tillegg er han også sertifisert digital markedsfører.

Roar Knudsen
Nestleder

Roar Knudsen er partner og rådgiver i HK Link. Roar har 15 års erfaring innen digital markedsføring. Han brenner for hvordan god kommunikasjon, teknologi og målrettet digital markedsføring utnyttes best mulig. Roar jobber til daglig i HK-Alliansen og en god dag består av høyt tempo, kundemøter samt gode samtaler på tvers av fagfelt i alliansen.

Malin Øveraas Andersen
Markedskoordinator

Malin er utdannet markedsfører fra Handelshøyskolen BI, og jobber som markedskoordinator i Trondheim Markedsforening.

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen
Styremedlem

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen jobber som markedssjef i Meglerhuset Nylander, og har ansvar for alle markedsaktiviteter i tillegg til system og noe boligsalg. Han har jobbet 11 år i bransjen og vært både avdelingsleder og fagansvarlig, samt brukt til foredrag for Danske Bank. Erlenn er utdannet økonom, eiendomsmegler samt markedsfører, og har derfor gode forutsetninger for en helhetlig tilnærming til problemstillinger. Aller mest opptatt er han av merkevarebygging og kundetilfredshet.

Stine Teigen
Styremedlem

Stine Teigen jobber som salgs- og markedskoordinator for Trøndelag Reiseliv. Hun har lang erfaring innen reiselivsbransjen og har tidligere jobbet som Sales account manager hos Røros Hotell. Stine er spesielt opptatt av kommunikasjon, merkevarebygging og idéutvikling. Stine har en Bachelor i Medievitenskap fra NTNU, samt Markedsøkonomi fra BI

Kenneth Bøhler
Styremedlem

Kenneth Bøhler jobber som kommunikasjonskonsulent i Boligbyggelaget TOBB. Har der ansvar for mange områder innen blant annet nettsider, markedsføring, samt forhandle og finne interessante medlemsfordeler til medlemmene i TOBB. Har en variert bakgrunn fra flere bransjer, blant annet varehandel. Kenneth har en bachelor i Markedsføring fra BI Trondheim.

Robert David Olsen
Styremedlem

Robert jobber som markedsansvarlig i IT-selskapet Brilliant, og har en særlig interesse for teknologi, merkevarebygging og markedsaktiviteter som bygger relasjoner og business. Han har en variert bakgrunn innen IT, salg og markedsføring fra store selskaper til små startups. Robert har fagbrev innen informasjon- og kommunikasjonsteknologi, og studerer Markedsføringsledelse på Handelshøyskolen BI.

Sara Husby
Styremedlem

Sara Husby jobber som tekstforfatter i Headspin. Hun har en bachelorgrad i journalistikk fra Griffith College i Dublin, og har tidligere jobbet i Adresseavisen. Sara har lang erfaring fra reklame- og kommunikasjonsbransjen, og hun er spesielt opptatt av treffende kommunikasjon, klarspråk og de gode idéene som kan utgjøre en forskjell. Sara har også skrevet en roman, som ble utgitt i 2017.

Marte Melhus, Styremedlem

Marte Melhus jobber som markedsfører hos NTE, der hennes hovedområde er merkevarebygging. Hun har en bachelorgrad i markedskommunikasjon fra BI, samt enkeltfag i prosjektledelse. Hun har et brennende engasjement for kommunikasjon, merkevarebygging og mediestrategi. Marte er også sertifisert digital markedsfører.