Trondheim Markedsforening (TMF) er Trøndelags største bransjenettverk for markedsførere.
Foreningen er en kilde til faglig påfyll og en viktig arena for nettverksbygging i regionen.


Vi arrangerer frokostmøter, kurs, konferanser og sosiale happenings.

 

Trondheim Markedsforening var nordens første reklameforening,
og ble etablert av Robert Millar i 1914 under navnet
Romilla.

Robert Millar regnes som grunnleggeren av moderne reklame i Norge

TMF deler årlig ut den prestisjetunge Robert Millar-prisen «Årets Markedsfører»
 til en aktør i Trøndelagsregionen som har utmerket seg med sin markedsføring.

Styret

Skjermbilde 2021-09-06 kl. 14.17.36

Malin Øveraas Andersen
Daglig leder

Malin er utdannet markedsfører fra Handelshøyskolen BI, og er ansatt som daglig leder i Trondheim Markedsforening. Malin jobbet tidligere som markedskoordinator i foreningen i 3,5 år.

Epost: malin@tmf.no
tlf: 97988231

Mats Muri Løberg
Styreleder

Muri Løberg jobber i dag som Rådgiver for digitale medier i HK Link. Han har tidligere jobbet som Byråansvarlig i Adresseavisen, vært ansvarlig for studentkampanjer i DNB og jobbet som markedskonsulent for Proctor & Gamble. Mats har en bachelor fra Handelshøyskolen i Trondheim, og en master i markedsføring fra Dublin. I tillegg er han også sertifisert digital markedsfører.

Roar Knudsen
Nestleder

Roar Knudsen er partner og rådgiver i HK Link. Roar har 15 års erfaring innen digital markedsføring. Han brenner for hvordan god kommunikasjon, teknologi og målrettet digital markedsføring utnyttes best mulig. Roar jobber til daglig i HK-Alliansen og en god dag består av høyt tempo, kundemøter samt gode samtaler på tvers av fagfelt i alliansen.

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen
Styremedlem

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen jobber som markedssjef i Meglerhuset Nylander, og har ansvar for alle markedsaktiviteter i tillegg til system og noe boligsalg. Han har jobbet 11 år i bransjen og vært både avdelingsleder og fagansvarlig, samt brukt til foredrag for Danske Bank. Erlenn er utdannet økonom, eiendomsmegler samt markedsfører, og har derfor gode forutsetninger for en helhetlig tilnærming til problemstillinger. Aller mest opptatt er han av merkevarebygging og kundetilfredshet.

Stine Teigen
Styremedlem

Stine Teigen jobber som salgs- og markedskoordinator for Trøndelag Reiseliv. Hun har lang erfaring innen reiselivsbransjen og har tidligere jobbet som Sales account manager hos Røros Hotell. Stine er spesielt opptatt av kommunikasjon, merkevarebygging og idéutvikling. Stine har en Bachelor i Medievitenskap fra NTNU, samt Markedsøkonomi fra BI

Kenneth Bøhler
Styremedlem

Kenneth Bøhler jobber som kommunikasjonskonsulent i Boligbyggelaget TOBB. Har der ansvar for mange områder innen blant annet nettsider, markedsføring, samt forhandle og finne interessante medlemsfordeler til medlemmene i TOBB. Har en variert bakgrunn fra flere bransjer, blant annet varehandel. Kenneth har en bachelor i Markedsføring fra BI Trondheim.

Robert David Olsen
Styremedlem

Robert jobber som markedsansvarlig i IT-selskapet Brilliant, og har en særlig interesse for teknologi, merkevarebygging og markedsaktiviteter som bygger relasjoner og business. Han har en variert bakgrunn innen IT, salg og markedsføring fra store selskaper til små startups. Robert har fagbrev innen informasjon- og kommunikasjonsteknologi, og studerer Markedsføringsledelse på Handelshøyskolen BI.

Marte Melhus
Styremedlem

Marte Melhus jobber som markedsfører hos NTE, der hennes hovedområde er merkevarebygging. Hun har en bachelorgrad i markedskommunikasjon fra BI, samt enkeltfag i prosjektledelse. Hun har et brennende engasjement for kommunikasjon, merkevarebygging og mediestrategi. Marte er også sertifisert digital markedsfører.

Nina Ottebergsen
Styremedlem

Nina jobber som nøkkelkundeansvarlig hos Adresseavisen og har over ti års erfaring innen markedsføring. Hun har god kunnskap innen medier og kanalstrategi, og bred bransjekunnskap med erfaring fra både byrå og mediehus. Nina er også sertifisert digital markedsfører.