BLI MEDLEM
Velg en side

Om Trondheim Markedsforening

 
Trondheim Markedsforening (TMF) er et samlingspunkt for markedsførere i Trondheim, og en plattform for nettverk, utvikling og læring. Vår misjon er å være en ledende kilde til kunnskap og inspirasjon innen moderne markedsføring ved å:

  • Legge til rette for utveksling av kunnskap
  • Tilby muligheter for nettverksbygging
  • Gjøre markedsføring praktisk og anvendelig

I 2014 fylte Trondheim Markedsforening 100 år. Robert Millar, mannen bak moderne reklame, etablerte foreningen i 1914, den gang under navnet Romilla.

Lær mer om Robert Millar

Mats Muri Løberg

Styreleder | mats.muri.loberg@adresseavisen.no

Mats Muri Løberg jobber i dag som Byråansvarlig for Adresseavisen. Her er han opptatt av å ivareta og bygge gode relasjoner ut mot reklame – og performancebyråer i Trondheim. Han har tidligere jobbet med markedsføring og gjennomføring av studentkampanjer for DNB, samt vært markedskonsulent for Proctor & Gamble.  Mats har en bachelor fra Handelshøyskolen i Trondheim, og en master i markedsføring fra Dublin. I tillegg er han også sertifisert digital markedsfører.

Roar Knudsen 

Nestleder | roar@hklink.no

Roar Knudsen er partner og rådgiver i HK Link. Roar har 15 års erfaring innen digital markedsføring. Han brenner for hvordan god kommunikasjon, teknologi og målrettet digital markedsføring utnyttes best mulig.
Roar jobber til daglig i HK-Alliansen og en god dag består av høyt tempo, kundemøter samt gode samtaler på tvers av fagfelt i alliansen.

Linda Halvorsen 

Styremedlem | linda.halvorsen@melhusbil.no

Linda jobber som markedsansvarlig i Melhus Bil Gruppen, en hovedforhandler av Ford i Trøndelag, og har et brennende engasjement for kommunikasjon, merkevarebygging og mediestrategi. Hun har variert bakgrunn innenfor markedsføring, og har jobbet med performance marketing i London og i mediebyrå som planner og rådgiver i Oslo. Linda har en bachelor i Markedsføringsledelse fra BI Trondheim.

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen

Styremedlem | esi@nylander.no

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen jobber som markedssjef i Meglerhuset Nylander, og har ansvar for alle markedsaktiviteter i tillegg til system og noe boligsalg. Han har jobbet 11 år i bransjen og vært både avdelingsleder og fagansvarlig, samt brukt til foredrag for Danske Bank. Erlenn er utdannet økonom, eiendomsmegler samt markedsfører, og har derfor gode forutsetninger for en helhetlig tilnærming til problemstillinger. Aller mest opptatt er han av merkevarebygging og kundetilfredshet.

Kenneth Bøhler

Styremedlem | kb@tobb.no

Kenneth Bøhler jobber som kommunikasjonskonsulent i Boligbyggelaget TOBB. Har der ansvar for mange områder innen blant annet nettsider, markedsføring, samt forhandle og finne interessante medlemsfordeler til medlemmene i TOBB. Har en variert bakgrunn fra flere bransjer, blant annet varehandel. Kenneth har en bachelor i Markedsføring fra BI Trondheim.

Stine Teigen

Styremedlem | stine.teigen@roroshotell.no

Stine Teigen jobber med salg og markedsføring for Røros Hotell Gruppen. Hun har lang erfaring innen reiselivsbransjen og har tidligere jobbet som Salgs- og Markedskoordinator i Trøndelag Reiseliv. Stine er spesielt opptatt av kommunikasjon, merkevarebygging og idéutvikling. Stine har en Bachelor i Medievitenskap fra NTNU, samt Markedsøkonomi fra BI

Robert David Olsen

Styremedlem | robertdavidolsen@gmail.com

Robert jobber som markedsansvarlig i IT-selskapet Brilliant, og har en særlig interesse for teknologi, merkevarebygging og markedsaktiviteter som bygger relasjoner og business. Han har en variert bakgrunn innen IT, salg og markedsføring fra store selskaper til små startups. Robert har fagbrev innen informasjon- og kommunikasjonsteknologi, og studerer Markedsføringsledelse på Handelshøyskolen BI ved siden av jobb.

Sara Husby

Styremedlem | sara@headspin.no

Sara Husby jobber som tekstforfatter i Headspin. Hun har en bachelorgrad i journalistikk fra Griffith College i Dublin, og har tidligere jobbet i Adresseavisen. Sara har lang erfaring fra reklame- og kommunikasjonsbransjen, og hun er spesielt opptatt av treffende kommunikasjon, klarspråk og de gode idéene som kan utgjøre en forskjell. Sara har også skrevet en roman, som ble utgitt i 2017.

 

Malin Øveraas Andersen

Markedskoordinator  | sekretariat@tmf.no  |  Tlf: 979 88 231

Malin er ansatt som markedskoordinator i Trondheim markedsforening, og studerer markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI.

Gratis frokostmøter

Hver måned arrangerer vi frokostmøter. Møtene går under hovedtemaet “markedsføring i praksis” og er gratis for alle medlemmer.

Faglig nettverk

Gjennom frokostmøter og andre arrangementer kan du treffe andre som jobber innen markedsføring for å utveksle erfaringer og problemstillinger.

Praktiske kurs

Vi arrangerer kurs til sterkt reduserte priser for våre medlemmer. Vi har tidligere arrangert kurs i Google Analytics, Google AdWords og sosiale medier.

Bli medlem i Trondheim Markedsforening

Få nye ideer og inspirasjon til din markedsføring.

Pin It on Pinterest