BLI MEDLEM
Select Page

Om Trondheim Markedsforening

 

Trondheim Markedsforening (TMF) er et samlingspunkt for markedsførere i Trondheim, og en plattform for nettverk, utvikling og læring. Vår misjon er å være en ledende kilde til kunnskap og inspirasjon innen moderne markedsføring ved å:

  • Legge til rette for utveksling av kunnskap
  • Tilby muligheter for nettverksbygging
  • Gjøre markedsføring praktisk og anvendelig

I 2014 fylte Trondheim Markedsforening 100 år. Robert Millar, mannen bak moderne reklame, etablerte foreningen i 1914, den gang under navnet Romilla.

Lær mer om Robert Millar

David Kollsete

Styreleder | David.kollsete@gmail.com

David Kollsete jobber som digital konsulent i HK Reklamebyrå. Han har de siste 10 årene jobbet i skjæringspunktet mellom kommunikasjon, teknologi og markedsføring. Som konsulent har han fokus på hvordan disse disiplinene jobber sammen for å bygge sterke merkevarer og skaper unike brukeropplevelser.

Torstein Strøm Torjuul

Nestleder | torstein.torjuul@gmail.com

Torstein Strøm Torjuul har et hjerte som brenner for markedsføring og teknologi. Til daglig jobber Torstein som Marketing Manager i fiskefôr-leverandøren BioMar. Før dette har han over 10 års erfaring innen markedsføring fra bank og finans, med stillinger som Markedssjef i BN Bank, Senior Marketing Consultant/Social Media Manager i Fokus Bank (nå Danske Bank), og i tillegg som prosjektleder for skilaget Team BN Bank. Torstein har spisskompetanse på digital markedsføring, merkevarestrategi og konsepter. Torstein er utdannet fra NTNU der han har en master innen medier, kommunikasjon og IT.

Camilla Skaget Hansen

Styremedlem | camillaskaget@gmail.com

Camilla Skaget Hansen jobber som digital markedsfører hos Trøndelag reiseliv. Hun har tidligere jobbet som rådgiver i sosiale medier i 5 år i Oslo, i byråene OMG og Nettrafikk. Camilla har også vært med å arrangere flere konferanser, blant annet Social Trønder og har holdt flere kurs og foredrag om sosiale medier.
Hun har en bachelor fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, avd TØH og en master i Marketing Communication Management fra Copenhagen Business School.

Stian Nilsen

Styremedlem | stian@centerteam.no

Stian Nilsen jobber som daglig leder i Centerteam Reklamebyrå, et byrå som har spesiell kompetanse innen markedsføring av kjøpesentre og retail. Stian er opptatt av å skape historier som utløser kontakt mellom kunde og markedsplass, og bistår med rådgivning, konseptutvikling, strategi, kanalvalg og gjennomføring av kampanjer.

Stian har bred kompetanse fra flere sider av «bordet». Han har erfaring fra bl.a. spesialmedier, ukepresse, dagspresse og søk, deriblant fartstid  som produktansvarlig i Adresseavisen, bilagsansvarlig i Aller Media, salgssjef i Amedia og salgssjef i Eniro.

Linda Halvorsen Storøy

Styremedlem | linda.halvorsen@melhusbil.no

Linda jobber som markedsansvarlig i Melhus Bil Gruppen, en hovedforhandler av Ford i Trøndelag, og har et brennende engasjement for kommunikasjon, merkevarebygging og mediestrategi. Hun har variert bakgrunn innenfor markedsføring, og har jobbet med performance marketing i London og i mediebyrå som planner og rådgiver i Oslo. Linda har en bachelor i Markedsføringsledelse fra BI Trondheim.

Mats Muri Løberg

Styremedlem | mats.muri.loberg@adresseavisen.no

Mats Muri Løberg jobber i dag som Byråansvarlig for Adresseavisen. Her er han opptatt av å ivareta og bygge gode relasjoner ut mot reklame – og performancebyråer i Trondheim. Han har tidligere jobbet med markedsføring og gjennomføring av studentkampanjer for DNB, samt vært markedskonsulent for Proctor & Gamble.  Mats har en bachelor fra Handelshøyskolen i Trondheim, og en master i markedsføring fra Dublin. I tillegg er han også sertifisert digital markedsfører.

Line Strand

Styremedlem | line.strand.86@gmail.com

Line jobber i Eiendomsmegler1 Midt-Norge med ansvar for digital markedsføring.

Hun har lang og allsidig erfaring med digital markedsføring fra byråsiden med 7 år i DigitasLBi, blant annet som fagansvarlig for teamet og med strategisk og operasjonell erfaring fra arbeid med lokale, nasjonale og internasjonale merkevarer. Line har en bachelor i Markedsføring fra BI Trondheim.

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen

Styremedlem | esi@nylander.no

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen jobber som markedssjef i Meglerhuset Nylander, og har ansvar for alle markedsaktiviteter i tillegg til system og noe boligsalg. Han har jobbet 11 år i bransjen og vært både avdelingsleder og fagansvarlig, samt brukt til foredrag for Danske Bank. Erlenn er utdannet økonom, eiendomsmegler samt markedsfører, og har derfor gode forutsetninger for en helhetlig tilnærming til problemstillinger. Aller mest opptatt er han av merkevarebygging og kundetilfredshet.

 

Malin Øveraas Andersen

Markedskoordinator | sekretariat@tmf.no | TLF: 97 98 82 31

Malin er ansatt som markedskoordinator i Trondheim markedsforening, og studerer markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI.

Gratis frokostmøter

Hver måned arrangerer vi frokostmøter. Møtene går under hovedtemaet “markedsføring i praksis” og er gratis for alle medlemmer.

Faglig nettverk

Gjennom frokostmøter og andre arrangementer kan du treffe andre som jobber innen markedsføring for å utveksle erfaringer og problemstillinger.

Praktiske kurs

Vi arrangerer kurs til sterkt reduserte priser for våre medlemmer. Vi har tidligere arrangert kurs i Google Analytics, Google AdWords og sosiale medier.

Bli medlem i Trondheim Markedsforening

Få nye ideer og inspirasjon til din markedsføring.

Pin It on Pinterest