BLI MEDLEM
Select Page

Kurs: Sosiale medier, 12. november

Det er mye prat om sosiale medier, og du vet helt sikkert at dialog er viktig – men hvordan oppnår man det?

Hva skal man skrive på Facebook, når, hvordan og hvorfor? Hva skiller en god Facebookside fra en dårlig Facebookside, og hvorfor er det viktig å skape engasjement?

På dette kurset får du:

• Konkrete tips og råd til hvordan du kan skrive godt på Facebook, og hvorfor det er viktig
• Gjennomgang av hvordan det står til med din Facebookside av noen som har jobbet operativt med sosiale medier siden 2009
• Gjennomgang av grunnleggende Facebook-funksjoner

I kurset går vi først gjennom grunnleggende Facebook-funksjoner, og går deretter inn på konkrete tips på hvor mye, hvor ofte, når, hvordan og hvorfor man skal være på Facebook.

For å gi deg som deltaker mest mulig igjen for kurset tilbyr vi en enkel gjennomgang av din Facebook-side. Vi går gjennom et par eksempler på det beste innholdet – og forklarer hvorfor akkurat det fungerer. I kursbekreftelsen får du en adresse der du kan sende link til din Facebook-side for gjennomgang.

På slutten av kurset, setter vi av en halvtime til spørsmål om andre plattformer. Bør dere være på Twitter? Instagram? Google+? Hvis ja, hvordan fungerer disse plattformene, og hva skal til for å lykkes?

Om kursholderen

ingvild-moen.220559
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

Ingvild Moen (@plosiv) har driftet Facebooksider for over 150 norske bedrifter, store som små. Hun ble kåret til Norges beste tvitrer i 2010 og var juryleder for Social Media Days 2012. Til daglig driver Ingvild firmaet Resonate, hvor hun har bedrifter som TV3, Nordea og Scandic Hotels på kundelisten, og 12. november kommer hun til Trondheim for å dele sine aller beste tips med oss.

Dato: tirsdag 12. november
Foredrag: 09.00-13.30
Sted: Sparebank 1 SMN, Søndre gate 4

 

 

Pin It on Pinterest