29.september- Frokostmøte: De tre stegene for å lykkes med LinkedIn

29.september- Frokostmøte: De tre stegene for å lykkes med LinkedIn

LinkedIn er enkelt å bli god på – hvis du bare vet hvordan.

Men hva er poenget med å få tusenvis av visninger?

Vi får besøk av LinkedIn-guru Fredrik Fornes som vil gi oss inspirasjon og lære oss hvordan vi kan briljere på LinkedIn!

Først vil han gi en innføring i hva LinkedIn kan gi deg og firmaet ditt, og ufarliggjør bruken av det. Deretter går han gjennom de tre stegene for å lykkes:
– Optimalisering av egen profil
– Deling av eget innhold og
– Engasjement.

Du får også nyttig informasjon om algoritmen som vil hjelpe deg å maksimere rekkevidden på plattformen. Her får du alt du trenger for å briljere på LinkedIn!

 

Om Fredrik

Fredrik postet sitt første innlegg på LinkedIn i august 2020.
Et år senere hadde han over én million visninger av innleggene sine. Det førte til at store firma som Schibsted, SpareBank 1, Norstat og Deloitte tok kontakt for å be ham holde foredrag om plattformen.

Fredrik, som ikke liker å bli kalt ekspert, mener det sier mer om LinkedIn enn om han selv. Gjennom å dele mens han lærer har Fredrik på rekordtid bygget seg et stort nettverk, og fått flere til å innse hvorfor LinkedIn er viktig – og hvordan det bør brukes.

Innleggene hans har ofte en humoristisk snert og direkte tone. Det gjenspeiles også i foredragene hans. Fredrik sier for eksempel at det dør en kattunge hver gang noen trykker på «Del»-knappen på LinkedIn. Lurer du på hvorfor, og vil du ha enda mer innsikt i hvordan du maksimerer rekkevidden og synligheten på den viktigste digitale plattformen i næringslivet? Da er Fredrik en god kandidat.
Men ingen ekspert, altså …

 

Dato:  Torsdag 29.september.2022 , kl 09-10
Sted:  BI Trondheim, Brattørkaia 16 

🥐☕️  Vi serverer deilig kaffe og frokost fra kl 8:20

Velkommen !