23.mars- Skrivekurs

23.mars- Skrivekurs

Jobber du med tekster til sosiale medier, e-post og nettsider?

Da vet du sikkert at teksten har en viktig jobb å gjøre: Den skal treffe, engasjere og overbevise målgruppa di – og få dem til å handle. Og gjør den ikke jobben sin, går du glipp av klikk, trafikk, salg, kunder og konverteringer.

Heldigvis finnes det enkle grep som kan løfte tekstene – og effekten – mange hakk. De lærer du her, i dette praktiske skrivekurset.

Her lærer du blant annet

  • Hvorfor får du ikke effekten og responsen du vil ha? (vanlige tabber og misforståelser)
  • Enkle grep som øker påvirkningskraften
  • Hvordan jobbe effektivt med tekst? Jobb smartere og skriv bedre
  • Oppskriften på tekst som selger 

Dette kurset er spekket med konkrete råd og tips du kan ta i bruk straks.

Hvem holder kurset?
Camilla Hager er gründer og kreativ leder i tekstbyrået HvabeHager i Trondheim. I 15 år har hun hjulpet hundrevis av virksomheter i alle slags bransjer og nisjer med å finne ordene som får dem til å skinne.

Hun er utdannet allmennlærer og har i en årrekke holdt kurs og foredrag for private og offentlige virksomheter. Camilla har også vært gjesteforeleser ved BI, Høyskolen Kristiania og NHH. I 2020 ga hun ut fagboka Skriv så du får JA.

Kanskje er det lærerbakgrunnen som gjør det, men én ting er sikkert: Ingen får forlate kursbenken før Camilla er sikker på at de har med seg ny, konkret kunnskap og verktøy som gjør at de kan skrive bedre enn da de kom.


Vi serverer deilig frokost før kurset, og det blir en kaffepause underveis 🙂

Dato:  23.mars.2022
Klokken:  8:45-11:45
Sted: BI Trondheim