15.november: Kurs

15.november: Kurs

Verdiskaping i sosiale medier

Ingen andre kanaler gir deg mulighet til å nå like mange mennesker i en målgruppe til en så lav kostnad som sosiale medier, hvis du gjør det riktig.
Enten du vil øke salget, gjøre en merkevare kjent, informere eller påvirke holdninger, så er det noen teknikker som gir bedre resultater enn andre i sosiale medier. De teknikkene lærer du her.

Kurset er praktisk anlagt, med gruppearbeid og norske eksempler som utgangspunkt. Målet er at du skal ha med deg konkrete verktøy som du kan bruke i egen virksomhet etterpå.

Kurset varer i 3 timer, og består av tre deler:

Lag en plan

Vi går igjennom hvordan du setter gode mål og måler effekten av aktiviteten i sosiale medier. Vi går igjennom teknikker for effektiv planlegging, og lager en innholds- og publiseringsplan.

Innhold

Vi går igjennom hva slags innhold som fungerer godt i ulike kanaler, og hvordan virksomhetens budskap kan presenteres som historier i sosiale medier. Vi ser på ulike teknikker, og hvordan du kan variere typen innhold som publiseres.

Hva er nytt

Til slutt går vi igjennom noe litt mer avanserte funksjoner, og ser på hva du kan forvente av nyheter fra plattformene i tiden fremover.

Om Ståle Lindblad

Ståle Lindblad er glødende opptatt av digitalisering og sosiale medier.
Han har over 30 års erfaring fra salg, IT, prosessutvikling og kommunikasjon, og holder foredrag som er konkrete og fokusert på kunnskapsformidling.

Enten det handler om digitalisering, kommunikasjon eller sosiale medier, så er Ståle opptatt av at foredragene skal være målrettede og gi publikum konkrete verktøy de kan bruke.

Ståle står bak den årlige rapporten «Facebook-effekt», som gir en status på hvilken effekt norske virksomheter får fra sosiale medier, og er fast skribent i flere fagmedier. Han var finalist i kategorien «Årets fagperson» under Social Media Awards 2021.

Kurset holdes på Handelshøyskolen BI campus Trondheim, og det vil bli servert frokost og kaffe fra 08:00-08:30 

Kurset varer fra kl 8:30-11:30

Det blir også en liten pause underveis i kurset.