BLI MEDLEM
Select Page

TMF lanserer #markedstreff

Et nytt arrangement denne høsten markerer starten på en helt ny faglig og sosial arena for TMF-medlemmene. Her vil det bli mulighet for en enkel matbit, det blir et spennende foredrag eller samtale, og ikke minst; mulighet for mingling.

Meld meg på

Dato

2. november

Klokkeslett

16:30

Sted

Fire fine

TMF lanserer #markedstreff

Et nytt arrangement denne høsten markerer starten på en helt ny faglig og sosial arena for TMF-medlemmene.

Rett etter jobb, på ettermiddagen torsdag 2.november, kan du slippe det du har hendene og ta turen til restaurant Fire Fine i Adressahuset, rett ved vakre Nidelven. Her vil det bli mulighet for en enkel matbit, det blir et spennende foredrag eller samtale, og ikke minst; mulighet for mingling med kjente og ukjente utover ettermiddagen og kvelden, sammen med TMF-vennlige priser på drikke.

– TMF har jevnlig frokostmøter med spennende foredragsholdere og vi har den store markedskonferansen hver vår, men vi har ønsket oss et litt annerledes arrangement i tillegg. Nå får vi det. Markedstreff skal bli en litt mer uhøytidelig faglig og sosial arena, der man lærer noe og samtidig kan omgås markedsføringskolleger på litt mer avslappet måte, sier David Kollsete, styreleder i TMF.

Trondheim Markedsforening (TMF) er et samlingspunkt for markedsførere i Trondheim, og en plattform for nettverk, utvikling og læring. TMF sin misjon er å være en ledende kilde til kunnskap og inspirasjon innen moderne markedsføring.

Første markedstreff blir et møte med en av dem som virkelig har satt Trondheim på kartet de siste årene. Med konserter på Sverresborg og i Granåsen, med artister som Bruce Springsteen, Robbie Williams, Åge og lignende, så har Stein Vanebo og Trondheim Concerts gjort Trondheim til en langt mer attraktiv konsertby. Og titusenvis av billetter er solgt – nesten uten tradisjonell markedsføring.

– Vi synes det er viktig å sette fokus på folk eller bedrifter som har fått til bra ting i og for Trondheim, så dette er en skikkelig godbit, sier Kollsete.

Presentasjonen med Stein Vanebo kommer til å bli gjennomført som et intervju, der det også vil bli mulig å spørre om ting fra salen. Og hvem vet; kanskje han kommer med noen artist-nyheter også?

Under og rett etter møtet med byens konsertsjef blir det som nevnt mulig å få TMF-priser på utestedet. Så er det selvsagt opp til hver enkelt hvor sen kvelden blir.

– Vi håper dette blir et faglig og sosialt lyspunkt i høstmørket. Målsetningen er dessuten at dette arrangeres jevnlig, slik at vi får et fast treffpunkt blant medlemmene.

Meld deg på #markedstreff

 

Ikke medlem?

Meld deg inn i TMF og delta gratis på frokostmøter. Du sparer 590,- per frokostmøte.
Jeg vil melde meg inn nå

Pin It on Pinterest