BLI MEDLEM
Select Page

Social selling på LinkedIn - 14 september

Hvordan kan du og din bedrift jobbe med innhold på Linkedin for å genere leads og salg? Kom på frokost og bli inspirert!

Meld meg på

Dato

14. September

Frokost

07:45

Foredrag

08:30 – 09:30

Sted

Adressa, Ferjemannsveien 10

Salgsfaget gjennomgår en universal og fundamental endring for å møte kjøperne, som lever i den digitale verden. Bedre tilgang på informasjon gjennom sosiale kanaler gjør at kjøperne i større grad ønsker å styre kjøpsbeslutningen selv.

Hvordan møter du og din bedrift denne utviklingen og hvordan kan dere jobbe med B2B innhold på sosiale medier for å genere leads og salg?

LinkedIn er verdens største B2B nettverk med over 500 millioner medlemmer globalt. I I Norge er vi nå 1.8 millioner medlemmer og vokser i snitt med 800 nye hver dag. LinkedIn plattformen er langt mer enn bare en rekrutteringsarena. Her møtes de profesjonelle, også for å holde seg oppdatert innen fagfelt, bransjer, markedsutvikling, produktendringer med mer. Hvordan kan denne konsumeringen av innhold utnyttes blant norske bedrifter?

AdColony er ekslusiv LinkedIn Marketing Solution Partner i Norge, Sverige, Danmark og Tyrkia. Tina Rødahl er kommersielt ansvarlig for det norske markedet. Hun har lang erfaring fra teknologi og mediebransjen og synes sjiktet mellom teknologi, kommunikasjon og brukeropplevelse er svært spennende. Tina har hatt flere bransjeverv og sitter nå i INMAs fagråd for paid social.

14. september kommer hun til TMF for å gi oss innblikk i Linkedin som plattform og de mulighetene Linkedin har å by på for bedrifter i Trondheim!

Meld deg på frokostmøtet

 

 

Ikke medlem?

Meld deg inn i TMF og delta gratis på frokostmøter. Du sparer 590,- per frokostmøte.

Jeg vil melde meg inn nå

Pin It on Pinterest