BLI MEDLEM
Select Page

Frokostmøte på prinsen kino 7. desember - Cannes Lions

Ønsker du inspirasjon og faglig påfyll fra de beste kreative kommunikasjonsjobbene i verden? Da skal du komme på vårt frokostmøte med Capa og Espen Strand Henriksen!

 

 

Meld meg på

Dato

7. Desember

Frokost

08:00

Foredrag

08:00 – 10:00

Sted

Prinsen kino, sal 5

Bli inspirert av de beste! 7.desember kl 08:00 – 10:00 Prinsen Kino.
Ønsker du inspirasjon og faglig påfyll fra de beste kreative kommunikasjonsjobbene i verden? Da skal du komme på vårt frokostmøte med Capa og Espen Strand Henriksen! På vegne av CAPA  –  representanten for Cannes Lions i Norge  –  vil Espen vise det ypperste av det ypperste; de som har vunnet Grand Prix-løver i 26 kategorier, f.eks Film, Cyber, Print, Radio, Design, PR, Mobil, Media, Outdoor og Innovation.

Cannes Lions har utviklet seg fra å være en ren reklamefilmfestival for over 60 år siden, til nå å være verdens største kreative festival. Festivalen er verdens største arena for kreativ inspirasjon, foreleseren forteller hvordan vi bør bruke kreativitet framover, og vinnerne beviser at dette allerede skjer. Og hvis noen lurer på om vinnerne også har effekt på bunnlinjen: Ifølge IPA (Institute of Practitioners in Advertising) i England, er kampanjer som vinner gull i Cannes 11 ganger mer effektive enn andre. Hvis ikke du kunne reise til Cannes i år, la Cannes komme til deg!

Kanskje finner du inspirasjonen du trenger for å løse kommunikasjonsutfordringene dine i 2018?

Denne gangen flytter vi frokostmøtet til Prinsen Kino sal 5. Vi serverer som vanlig frokost. Ta med deg en kollega og gjør deg klar til et inspirerende foredrag!
Obs! Foredraget starter kl. 08:00, så denne gangen tar vi med oss frokosten inn i salen.

Meld deg på frokostmøtet

 

Ikke medlem?

Meld deg inn i TMF og delta gratis på frokostmøter. Du sparer 590,- per frokostmøte.

Jeg vil melde meg inn nå

Pin It on Pinterest