BLI MEDLEM
Select Page

Om Trondheim Markedsforening

Trondheim Markedsforening (TMF) er et samlingspunkt for markedsførere i Trondheim, og en plattform for nettverk, utvikling og læring. Vår misjon er å være en ledende kilde til kunnskap og inspirasjon innen moderne markedsføring ved å:

  • Legge til rette for utveksling av kunnskap
  • Tilby muligheter for nettverksbygging
  • Gjøre markedsføring praktisk og anvendelig

I 2014 fylte Trondheim Markedsforening 100 år. Robert Millar, mannen bak moderne reklame, etablerte foreningen i 1914, den gang under navnet Romilla.

Lær mer om Robert Millar

Mona Nordhammer Sæther

Markedskoordinator | SEKRETARIAT@TMF.NO | TLF: +47 48 02 30 19

Mona har tidligere jobbet som kommunikasjonssjef for ISFiT 2017. Der jobbet hun med markedsføring av festivalen. Samtidig satt hun i styret og jobbet med budsjetter, planlegging og oppbygging av hele organisasjonen for å skape verdens største internasjonale studentfestival.

Hun har en bachelor i journalistikk fra før, og studerer nå master i statsvitenskap.

David Kollsete

Styreleder | DAVID.KOLLSETE@GMAIL.COM

David Kollsete jobber som digital konsulent i HK Reklamebyrå. Han har de siste 10 årene jobbet i skjæringspunktet mellom kommunikasjon, teknologi og markedsføring. Som konsulent har han sterk fokus på hvordan disse disiplinene jobber sammen for å bygge sterke merkevarer og skaper unike brukeropplevelser.

Atle Bersvendsen

Nestleder | ATLE.BERSVENDSEN@ADRESSEAVISEN.NO

Atle Bersvendsen er til daglig innholdssjef og leder for Adresseavisen Brand Studio. Han er utdannet bachelor i historie og samfunnsfag fra NTNU, samt utdannet journalist fra Nord universitet. Han jobbet som reporter i Adresseavisen og har vært redaktør for adressa.no fra 2008-2015, samt prosjektleder for trd.by. Han leder fra april 2016 Adresseavisen Brand Studio, som leverer kommersielt innhold, innholdsmarkedsføring og digital markedsføring for annonsører. Han er også sertifisert digital markedsfører.

Øyvind Eidem

Styremedlem | OYVIND@ROSENBORGREKLAME.NO | TLF: +47 924 16 519

Øyvind Eidem er i dag Markedssjef i Norgeshus. Han har fra før 7 års erfaring fra reklamebransjen hvor Øyvind fungerte som rådgiver for byråets kunder, og bistår med utvikling av markedsplaner, merkevarestrategi, kampanjer og ledelse av digitale prosjekt. Øyvind var også styreleder i TMF i perioden mars 2015- mars 2017.

Øyvind har sin utdanning fra forsvaret og Høgskolen i Sør-Trøndelag, avd TØH. Han har tidligere vært butikksjef og jobbet med mediesalg.

Torstein Strøm Torjuul

Styremedlem | TORSTEIN.TORJUUL@GMAIL.COM

Torstein Strøm Torjuul har et hjerte som brenner for markedsføring og teknologi. Han har over syv års erfaring fra digital markedsføring, samt en master fra NTNU innen medier, kommunikasjon og IT.

Til daglig jobber Torstein som markedssjef i BN Bank. Før dette var han Senior Marketing Consultant/Social Media Manager i Fokus Bank (nå Danske Bank), noe som har gitt ham en spisskompetanse innenfor bank og finans i markedsøyemed.

Monica Halvorsen Berg

Styremedlem | MONICA.H.BERG@3T.NO

Monica Halvorsen Berg er media- og kommunikasjonsansvarlig på 3T-Produkter, hovedkontoret for treningskjeden 3T. Hun har et brennende engasjement i jobben sin, hvor hun jobber med strategi, kampanjer, kunderelasjoner og  merkevarebygging. I tillegg har hun lang erfaring som kursholder innenfor trening både i og utenfor 3T.

Monica har en bachelor i Markedskommunikasjon fra BI, i tillegg til lang pedagogisk erfaring innenfor treningsbransjen. Hun jobbet tidligere som koordinator for gruppetrening i 3T-kjeden, før hun skiftet retning over til markedsføring.

Stian Nilsen

Styremedlem | STIAN@CENTERTEAM.NO

Stian Nilsen jobber som konsulent i Centerteam Reklamebyrå, et byrå som har spesiell kompetanse innen markedsføring av kjøpesentre og retail. Stian er opptatt av å skape historier som utløser kontakt mellom kunde og markedsplass, og bistår med rådgivning, konseptutvikling, strategi, kanalvalg og gjennomføring av kampanjer.

Stian har bred kompetanse fra flere sider av «bordet». Han har erfaring fra bl.a. spesialmedier, ukepresse, dagspresse og søk, deriblant fartstid  som produktansvarlig i Adresseavisen, bilagsansvarlig i Aller Media, salgssjef i Amedia og salgssjef i Eniro.

Camilla Hager

StyremedlemCAMILLA@HVABEHAGER.NO

Camilla Hager er tekstforfatter, språknerd og gründer av tekstbyrået HvabeHager AS. Hun er like hengiven til faget som hun er ambisiøs, og er spesielt opptatt av det å skrive godt på nett.

Camilla har studert multimedial nettjournalistikk og er utdannet allmennlærer, noe som kommer godt med når hun holder foredrag og skrivekurs for bedrifter.

Line Strand

StyremedlemLINE.STRAND.86@GMAIL.COM

Line er har siden April 2017 jobbet i Eiendomsmegler1 Midt-Norge, med ansvar for digital markedsføring.

Hun har lang og allsidig erfaring med digital markedsføring fra byråsiden med 7 år i DigitasLBi, blant annet som fagansvarlig for teamet og med strategisk og operasjonell erfaring fra arbeid med lokale, nasjonale og internasjonale merkevarer. Line har en bachelor i Markedsføring fra BI Trondheim.

Gratis frokostmøter

Hver måned arrangerer vi frokostmøter. Møtene går under hovedtemaet “markedsføring i praksis” og er gratis for alle medlemmer.

Faglig nettverk

Gjennom frokostmøter og andre arrangementer kan du treffe andre som jobber innen markedsføring for å utveksle erfaringer og problemstillinger.

Praktiske kurs

Vi arrangerer kurs til sterkt reduserte priser for våre medlemmer. Vi har tidligere arrangert kurs i Google Analytics, Google AdWords og sosiale medier.

Siste nytt

Se siste oppdateringer fra bloggen.

Markedskonferansen 2016, en oppsummering.

  Gikk du glipp av årets Markedskonferanse, eller vil du bare ha en recap fra de inspirerende foredragene? Her får du en fyldig oppsummering og key take aways. Dokkhuset summet av spente stemmer tidlig torsdag 14. april, til konferansier David Kollsete fra TMF-styret...

Bli medlem i Trondheim Markedsforening

Få nye ideer og inspirasjon til din markedsføring.

Pin It on Pinterest